Masterclass acteren voor de camera


Video Transcript

op en wat voor geheimen mensen geheim ik weet al wat het is vast niet dat zij je altijd huis schrift maar jij weet niet wat erin staat soort spelletje een geheime club met kit jij weet het wachtwoord niet herkent ook al zijn we weer populair ken je de handdruk heeft niks over handdruk gezegd volgens mij hebben ze een speciale handdruk ik was vanmorgen wij moeten herkende zeer gaan we leuk doen nee ze is wel eens in de war maar vandaag niet zoals heel helpen dan heb je geluk gehad ze heeft een klote leven gehad niet godverdomme zon ik wil dit niet horen waarom niet waarom mag ik daar niet over praten het is toch zeker ook mijn moeder moet je horen jij bent weggegaan wij kunnen bijzonder jou ja ik ben echt gaan nou en dat doen mensen dat is normaal wij waren niet gelukkig als jij gelukkig kom maar niet meer terug dus het is alleen jouw moeder en jouw kind en jouw was gewoon jaloers omdat ik de jongste ras en en slimste ik snap al die psycholoog in toch niet dus laten we roofbouw alsjeblieft waarom kan ik nooit mijn familie bezoeken zonder dit allemaal nou dan moet je niet over moeders leven zoals ik weet niet hoeveel jaar niet bijhoudt bent geweest is niet iedere week naar haar en ga dan niet iedere week iemand moet het toch doen helemaal niet waarom en hoe zal ik me dan van een stuk beter ik hoop dat jij een stuk beter voelt het is mijn zaak jij wist niet hoe ga je hier weg moest komen tuurlijk wist ik niet hoe ga ik weg moest komen wat moest ik dan met een melkor trouwen de iedere avond dronken is cheryl om mijn thinker niet met mij bemoeit ik snap niet dat jij je eigen kind in de steek je stond anders te springen maar over te nemen bedoel je dat je stond te springen om haar over 10 wat had ik dan moeten doen en haar het de huis moeten laten sturen of dat hun vreemde er had aangenomen als je dat liever jij kon er geen krijgen en dus nam in de mijne dat wist ik toen dat maakt mij wat wijs drie jaar getrouwd ik wist niet zoveel niets doen er even over nou ik toch nog geluk gehad

Speak Your Mind

*